Fix en Verkoop Service

Hangt er in jouw garage of berging ook nog een fiets stof te verzamelen? Veel fietsliefhebbers herkennen dit, en vinden het stiekem best jammer dat die leuke fiets al zoveel jaren werkloos is

Helaas is het spreekwoord “Rust roest” erg van toepassing op fietsen. Van al dat stil hangen gaan de draaiende delen niet soepeler werken.

Vanuit jou als fietser gezien is het echter wel begrijpelijk, je gaat immers toch liever een paar uurtjes fietsen in je kostbare tijd. En het opknappen van een oude fiets die al lange tijd stil staat is vaak veel werk, laat staan dat je nog eens alle juiste onderdelen kunt vinden.

Met de “Fix en Verkoop” service kan ik dit probleem voor je oplossen. Het werkt als volgt: Je komt de fiets bij mij in de werkplaats afleveren. Ik ga aan de slag om alle benodigde onderdelen te zoeken, om vervolgens de fiets weer helemaal in top conditie te brengen. Vervolgens verkoop ik de fiets en delen we de winst (Verkoop – Onderdelen). Je kiest zelf welke winstverdeling je mij gunt, en ik beoordeel afhankelijk van jouw fiets of dit rendabel is. Jij blij, ik blij, nieuwe fiets eigenaar blij. Simpel toch?

Fietsjouwmaker header

Waarom Fix en Verkoop Service

Z

Jouw oude fiets maakt weer iemand blij

Z

Ik neem je het “Verkoop gedoe” volledig uit handen

Z

We delen de winst

Z

Ik geef 1 tot 3 maanden garantie aan de nieuwe eigenaar

Heb jij ook een werkloze fiets en wil je deze verkopen?
Vul dan het formulier in


Logo-fietsjouwmaker-cut

Justin Sjouw
Parkstraat 9
6881JB Velp

06-47147833
justin@fietsjouwmaker.nl

BTW-NR: NL002825271B20
KVK-NR: 76311457

Verspil niet, kom niets tekort – Japans gezegde