Mijn werk

Hier vind je wat voorbeelden van werk waar ik trots op ben. Dit zijn voornamelijk custom fietsen of restauratie projecten. 

Het geeft mij veel plezier om van een oude fiets weer iets moois en bruikbaars te maken. Afhankelijk van de staat van de fiets en de onderdelen ga ik voor een originele opbouw of geef ik een eigen draai aan het uiteindelijke model.

Peugeot record du monde

Deze peugeot racefiets was rijp voor de sloop, maar is toch een mooie stadsfiets geworden. Voor wie van een fixie houdt, en toch een tandje bij wil kunnen schakelen is de fiets voorzien van een nieuwe Sturmey Archer 3 versnellingsnaaf met terugtraprem.

Red Bull PRO SL

Deze lichtgewicht racer van Aluminium met Carbon voorvork was nog in een goede staat bij binnenkomst. Er waren wel nieuwe velgen nodig en de ketting en tandwielen waren aan vervanging toe. Na de laatste uitdaging ook te hebben overwonnen met de intern gerouteerde...

DT Swiss Wielset 28″

Een mooie wielset met een nieuw handgespaakt achterwiel. Door een ongelukje (er is iets op gevallen) was de velg van het achterwiel defect, het voorwiel was nog perfect.